Panfueppel -







Min mail

Hej Panda! Eftersom du är en av Panfus riktigt duktiga bloggare, tycker vi att du förtjänar att vara bland de första att få reda på att Panfu har släppt en ny iPhone app! Vi är jätteglada och alldeles till oss över det och hoppas att du kommer att älska det med! Det heter ’Panfu Jumper’ och är baserat på Panfus populäraste spel Cloud Number 9!


Styr den söta Pandan på vägen upp i himlen och vidare ut i världsrymden. Hoppa från moln till moln mot oanade nya höjder och säkra din plats på highscore-listan! Samla stjärnor och Bollys för att få ännu mer poäng! Men var på din vakt, vägen är kantad av hinder! Det finns fem olika sorter av moln och alla har olika egenskaper och fallgropar!
Stå emot stormvinden, akta dig för pollen i ögonen och undvik de elaka fåglarna annars kommer din Panda snabbt stifta bekantskap med marken! Slå nya rekord, jämför dina poäng med vänner och familj och ta plats i highscore-listan!
Otroligt mycket kul, oändligt med moln, en himmel täckt av stjärnor, fågelflockar, modiga Bollys och din söta Panda: detta är "Panfu Jumper"!


Om du vill testa Panfu Jumper på din föräldrars iPhone, be dem först om lov och ladda ner appen tillsammans, den är helt gratis! Det är lätt att hitta spelet Panfu Jumper, sök bara efter ’Panfu’ i App Store eller klicka på den här länken: http://bit.ly/pnfjmpr

Älskar du det lika mycket som oss? Och vill hjälpa oss sprida nyheten? I så fall får du jättegärna skriva ett inlägg om spelet på din blogg! Du får jättegärna använda bilderna som vi har bifogat här. Vi kommer själva att skriva ett blogginlägg om spelet, så dela gärna med dig av dina tankar och synpunkter där med! http://www.youtube.com/watch?v=mgbXEWC3CMc

Ha det så kul och höll höjd!
 Max & Ella

Kommentarer
Postat av: Pandan_01

Fick också det mejlet

2011-03-09 @ 20:40:34
URL: http://pandansblogg.bloggplatsen.se
Postat av: lizzie_123

När ska du ha en ny tävling?

2011-03-10 @ 16:28:34
URL: http://minilizzie.blogg.se/
Postat av: Rebecca10

Ja,det låter ju bra. :) ska vi ha den på söndag (som du sa), klockan...nånting :P och i någon litet tommare server.

2011-03-11 @ 07:16:58
Postat av: mimmi

var bor du?

2011-03-11 @ 07:43:12
URL: http://heej vgd?
Postat av: Elin (Eliwn)

Heeej, anmäl dig gärna till min bloggsafet senast den 23 mars. Läs mer om tävlingen här:

http://theeliwn.blogg.se/2011/march/tavling-bloggstafet.html#comment



/Elin (Eliwn)



PS. Fin blogg! =D

2011-03-11 @ 21:09:50
URL: http://theeliwn.blogg.se/
Postat av: Rebecca10

Jaa, bra idee! Jag börjar ¨fixa en enkel "Planch" nu. :) Om du också gör en är valfritt. Vad sägs om Pandalima, Stranden? :)

2011-03-12 @ 12:45:30
URL: http://rebeccatio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback